Wij verbeteren veiligheid, duurzaamheid, gezondheid, leefbaarheid, toegankelijkheid en beleving.

Over ons

The Urban Future levert Virtual Reality, Augmented Reality, Gamification en Analytics oplossingen voor steden en gebouwen. Met onze oplossingen wordt de bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en duurzaamheid van stedelijke gebieden geanalyseerd en verbeterd. The Urban Future heeft ruime ervaring en kennis in verkeer en vervoer, maar ook in digitale entertainment, waaronder Gamification, Virtual en Augmented Reality vallen. Wij werken met toonaangevende bedrijven aan zowel de technologie als de verkeerskundige en vervoerskundige en ruimtelijke ordening kant van ons werkveld. Vele klanten wereldwijd gebruiken onze oplossingen om meer inzicht en betere besluitvorming te krijgen om hun steden een ‘boost’ te geven.

 

We zijn een jong bedrijf, met grote ambities en innovatieve ideeën. Gebaseerd op kennis en technologie helpen we onze maatschappij met applicaties en informatiediensten om betere slimmere steden te bouwen, die toegankelijk zijn, veilig, leefbaar en plezierig. Aan de andere kant is het onze ambitie om te luisteren naar de uitdagingen van mensen, bedrijven en steden en daarvoor geschikte oplossingen uit te werken met onze klanten samen gebaseerd op dezelfde waarden, kennis en technologie.

We zullen een toonzettende onderneming zijn, een autoriteit op ons gebied waar klanten naar toe bellen voor de beste oplossingen en antwoorden. Oplossingen die echt werken, gebaseerd op kennis en nieuwe technologie, in samenspraak met onze klanten, op tijd en binnen budget. The Urban Future staat voor innovatieve werkende oplossingen voor klanten die zich gehoord en begrepen voelen.

Wil je ons beter leren kennen? Bel ons op +31 6 309 55 339 of mail naar info@theurbanfuture.com