Partners

Mobidot is een innovatieve ICT dienstverlener, die richt op het ondersteunen van slimme mobiliteitsoplossingen. Zijn zijn specialist in het meten en analyseren van persoonlijk verplaatsingsgedrag via de Smartphone. De Urban Analytics analyse tools van The Urban Future kunnen gekoppeld worden aan de data van Mobidot wordt een totaal oplossing van meten en analyseren aangeboden.

Keypoint Consultancy is een adviesbureau voor verkeer en ruimte. De gedreven en deskundige adviseurs van Keypoint denken mee met de opdrachtgever, zijn pro-actief, hebben een open mind en zoeken naar vernieuwing. Keypoint is een ambassadeur van onze CyclePRINT oplossingen.

Provincie Limburg is een early adopter van onze CyclePRINT oplossing en ondersteunt als gebruiker in de doorontwikkeling van het product.

Provincie Noord Brabant is een early adopter van onze CyclePRINT oplossing en ondersteunt als gebruiker in de doorontwikkeling van het product.

Amsterdam is wereldberoemd om de grote fietscommunity. Amsterdam is early adopter en ambassadeur van onze CyclePRINT oplossingen. Zij ondersteunt in conceptuele doorontwikkeling van de applicatie en strategische roadmap

Bike Citizen is een Oostenrijks bedrijf dat als technologie partner mede door ontwikkeld aan de CyclePRINT applicatie. Daarnaast biedt zij de CyclePRINT applicatie aan in fietsstimuleringsprogramma’s door heel Europa.

Cyberith is een Oostenrijks bedrijf en de ontwikkelaar van de zogenaamde Virtualizer. Een loopsimulator die gebruiker in staat stelt middels echte loopbewegingen door een omgeving te lopen. The Urban Future is reseller van de Virtualizer.

MOVE Mobility is specialist in ‘smart urban mobility’: zij  werken aan integrale verkeerskundige uitdagingen met als doel de leefbaarheid in wereldsteden verbeteren. Move-mobility is een ambassadeur van onze CyclePRINT oplossingen.

Dutch Cycling Embassy zich ten doel gesteld wereldwijd het fietsen te stimuleren en te faciliteren. Het fundament onder de Dutch Cycling Embassy is een breed netwerk van private ondernemingen, publiek en instanties met o.a. deskundigen op het gebied van infrastructuur en verkeer. Ook brengen nationale en lokale overheden hun kennis in, evenals onderzoekinstituten en universiteiten.

Volg ons!