heijmans-virtual-cycling-experience-banner

Heijmans Infra

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren ze toegevoegde waarde voor hun klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Virtuele Fietsbeleving

The Urban Future heeft voor Heijmans een Virtual Reality fietsbeleving ontwikkeld van vijf onlangs opgeleverde projecten. Namelijk Bikescout in Veenendaal, SFR Graafseweg in Nijmegen, Riool Straatwerk in Haren, HOV Enschedestraat in Hengelo, Vervanging Openbare Verlichting Ommerseweg in Hellendoorn. Van deze projecten is een 360 graden video opgenomen waar in Virtual Reality doorheen gefietst kon worden om de projecten te bekijken.

Infra Relatiedagen 2018

Deze projecten zijn gepresenteerd op de 2018 infra-relatiedagen in Hardenberg. Op de beurs konden bezoekers de virtuele fietsbeleving ervaren.

De VR fietservaring heeft ons nog eens extra in de picture gebracht. We gaan er dan ook vanuit dat het zal bijdragen aan meer klantcontact en we zijn weer in ‘top of mind’

Yvonne Verver, Account manager.

Related Projects