Bezoek onze Virtual Reality fietsbeleving CycleSPEX op verschillende evenementen in Juni

In de maand Juni is onze Virtual Reality fietsbeleving op verschillende evenementen te vinden. Bezoek ons en stap de innovatieve wereld van VR..

Zaterdag 9 Juni: High Tech Ontdekking Route, Automotive Campus Helmond.

Wil je meer weten over slimme, zelfrijdende auto’s die kunnen ‘praten’ met andere voertuigen en systemen langs de weg? Altijd al een kijkje willen nemen in een verkeers- of innovatiecentrale of mobiliteit van de toekomst in virtual reality willen ervaren? Of wat te denken van een bus op mierenzuur, een elektrische formule I auto, of een kindercollege van professor Maarten Steinbuch, was vorig jaar een groot succes! Meer info

Zaterdag 9 Juni: High Tech Ontdekking Route, Ontdekstation013, Tilburg

Ontdekstation013 is in 2018 dé hotspot in Tilburg tijdens de High Tech Ontdekkingsroute. En dat is niet voor niets! Door het hele jaar heen is hier veel te beleven als het om kinderen en techniek gaat. Op zaterdag 9 juni a.s. is er extra veel te ontdekken en te beleven. Ook voor jongeren en volwassenen! Bezoek de CycleSPEX VR Fietsbeleving van Dynniq CrossCycle. Meer info..

Woensdag 13 Juni. Brabantdag 2018, Breda

Dit jaar is Breda op 13 juni de locatie van de Brabantdag. De relatiebijeenkomst staat in het teken van grenzeloos verbinden en ondernemen, een verwijzing naar de goede banden tussen Noord-Brabant en onze zuiderburen. De Brabantdag richt zich op ondernemers, overheden en vertegenwoordigers van kennisinstellingen die elkaar willen leren kennen, inspireren en misschien zelfs zaken doen met elkaar. De deelnemers kunnen op deze dag bedrijven in Breda en omgeving bezoeken. En voor praktische vragen terecht op de informatiemarkt in het Chassé Theater. Meer info..

 

Recent Posts